Warning: Undefined array key "src" in /home/u135054751/domains/newscharotar.com/public_html/wp-content/plugins/featured-image-from-url/includes/thumbnail.php on line 124
Prevrnuo se još jedan autobus u Lici: Doznajemo najnovije informacije o stanju na cestama


Warning: Undefined array key "src" in /home/u135054751/domains/newscharotar.com/public_html/wp-content/plugins/featured-image-from-url/includes/thumbnail.php on line 124
Prevrnuo se još jedan autobus u Lici: Doznajemo najnovije informacije o stanju na cestama thumbnail

U Lici se prevrnuo još jedan autobus. Policija upozorava da je potreban krajnji oprez s obzirom na teške uvjete na cestama.


GalerijaIlustracija


Katarina Jusić Mezga, novinarka Nove TV
Autobusna nesreća na A1 - 1


+3 Autobusna nesreća na A1 - 2


U realtivno kratkom vremenskom razdoblju u Lici su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su sudjelovali autobusi.

U prevrtanju albanskog autobusa na A1 kod čvora Brinja u noći sa subote na nedjelju poginula je jedna osoba, a još jedna je u kritičnom stanju pa iz policije pozivaju vozače na oprez, između ostalog, i zbog teških uvjeta na cestama s obzirom na snijeg.

Druga prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko 13 sati na D1 kod Korenice kad se prevrnuo autobus gospićkih registracijskih oznaka.

Srećom, u ovom je slučaju u pitanju samo materijalna šteta. Nije bilo putnika i nitko nije ozlijeđen, kazali su za DNEVNIK.hr iz ličko-senjske policije.

Za sve skupine vozila prema Dalmaciji iz unutrašnjosti i obrnuto nema slobodnog pometnog pravca. Razlog velike količine snijega od čvora Gospić prema svetom Roku.

Najjači udar vjetra danas je na ovoj zimskoj dionici autoceste iznosio izmedu 90 i 100 km na sat, saznaje novinarka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić Mezga

Službe su cijeli dan na terenu, ralice čiste prometnice, ali bez obzira na to zimska oprema, prilagođena brzina i oprez nužni su za kretanje diljem Hrvatske.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI

Još lakše do najnovijih
vijesti o poznatima. Preuzmi

DNEVNIK.hr aplikaciju

Read MoreWe will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   News Charotar Daily | Online Khabar | Online News | Daily News | Online News Magazine
   Logo
   %d bloggers like this: