Warning: Undefined array key "src" in /home/u135054751/domains/newscharotar.com/public_html/wp-content/plugins/featured-image-from-url/includes/thumbnail.php on line 124
Napokig tartó sztrájk jön húsvétkor a legnagyobb londoni reptéren


Warning: Undefined array key "src" in /home/u135054751/domains/newscharotar.com/public_html/wp-content/plugins/featured-image-from-url/includes/thumbnail.php on line 124
Napokig tartó sztrájk jön húsvétkor a legnagyobb londoni reptéren thumbnail

heathrow repülőPortfolioA londoni Heathrow repülőtér biztonsági személyzete pénteken 10 napos sztrájkot szavazott meg – közölte a Unite szakszervezet a Reuters tudósítása szerint.

A több mint 1400 alkalmazottat érintő munkabeszüntetés március 31-én kezdődik és április 9-én, húsvétvasárnap ér véget – közölte a szakszervezet.

A reptéri dolgozók méltányos béremelést követelnek. A szakszervezet szerint a repülőtér 10 százalékos béremelési ajánlata nem pótolhatja az évek óta tartó bérbefagyasztást és megszorításokat.A Heathrow közleményben közölte, hogy készenléti tervekkel rendelkezik a repülőtér működésének fenntartására. “Azzal fenyegetőzni, hogy sztrájkkal tesszük tönkre az emberek szabadságát, nem fogja segíteni a megállapodást” – mondta a Heathrow szóvivője, hozzátéve, hogy a sztrájk helyett a szakszervezetnek vissza kellene térnie a tárgyalóasztalhoz.

Címlapkép: Getty Images

bmp-1 gyalogsági harcjármű ukrajna bahmut orosz ukrán háború percről percre péntek

German Gref

tőzsde

bahmut ukrajna orosz háború getty stock

ryanair wizz air repülő légitársaság repül reptér repülés

svedorszag-nato-zaszlo

légszennyezés shutterstock_371685313-20181117

london felhőkarcoló

Read MoreWe will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   News Charotar Daily | Online Khabar | Online News | Daily News | Online News Magazine
   Logo
   %d bloggers like this: