Warning: Undefined array key "src" in /home/u135054751/domains/newscharotar.com/public_html/wp-content/plugins/featured-image-from-url/includes/thumbnail.php on line 124
Najavljena kampanja prikupljanja novaca za društvenu igru S.T.A.L.K.E.R.


Warning: Undefined array key "src" in /home/u135054751/domains/newscharotar.com/public_html/wp-content/plugins/featured-image-from-url/includes/thumbnail.php on line 124
Najavljena kampanja prikupljanja novaca za društvenu igru S.T.A.L.K.E.R. thumbnail

GSC Game World je najavio kako će u partnerstvu s Awaken Realmsom ove godine pokrenuti kampanju prikupljanja novaca za razvoj društvene igre koja se temelji na popularnoj igri S.T.A.L.K.E.R.

stalker2_image3Ova društvena co-op igra bit će namijenjena za 1-4 igrača gdje će svaki od njih moći upravljati svojim stalkerom u pričama iz Černobilske zone. Svaka ta priča sastojat će se od dva do četiri scenarija od kojih će svaki trajati otprilike oko dva sata.Kampanja za S.T.A.L.K.E.R.: The Board Game započet će nekad tijekom drugog tromjesečja ove godine na Gamefound.com-u.01.03.2023
Autor: Vedran Sabljak
 OSTALE VIJESTI

01.03.2023

Najavljena kampanja prikupljanja novaca za društvenu igru S.T.A.L.K.E.R.

Autor: Vedran Sabljak
 

GSC Game World je najavio kako će u partnerstvu s Awaken Realmsom ove godine pokrenuti kampanju prikupljanja novaca za razvoj društvene igre koja se temelji na popularnoj igri S.T.A.L.K.E.R.

stalker2_image3Ova društvena co-op igra bit će namijenjena za 1-4 igrača gdje će svaki od njih moći upravljati svojim stalkerom u pričama iz Černobilske zone. Svaka ta priča sastojat će se od dva do četiri scenarija od kojih će svaki trajati otprilike oko dva sata.

Kampanja za S.T.A.L.K.E.R.: The Board Game započet će nekad tijekom drugog tromjesečja ove godine na Gamefound.com-u.

misc

01.03.2023

Samar Studio predstavio novi open world survival crafting shooter – The Front

Autor: Kristina Vodopivec
 

Samar Studio predstavio je svoj novi open world survival crafting shooter – The Front.

The-FrontU ovoj igri, igrači će se boriti protiv imperijalnih snaga, protjeranih ljudi i pobunjenika u epskoj bitci koja će odrediti sudbinu čovječanstva. U borbi za promjenu sudbine svijeta, igrači će istraživati ruševine i neprijateljska područja, izrađivati oružje i opremu, graditi baze, upravljati vozilima, boriti se protiv nepovoljnih vremenskih uvjeta i boriti se protiv raznih neprijatelja.

Iako je gradnja baza s adekvatnom obranom važna, prijatelji mogu značiti razliku između života i smrti prilikom istraživanja svijeta u potrazi za resursima i receptima za crafting – posebice kada se bore protiv valova neprijatelja.

The Front nudi otvoreni svijet veličine 36km² s različitim biomima poput šuma, snježnih područja i pustinja, svaki sa svojim specifičnim resursima i ekosustavom. Tu je i dinamični dan/noć ciklus te deset različitih vremenskih uvjeta, uključujući oluje, maglu i snježne mećave. Igrači će se boriti s deset različitih indikatora preživljavanja, uključujući glad, žeđ, hipotermiju i infekcije.

The Front dolazi na PC kasnije ove godine, a trenutno je dostupan za dodavanje na Steam wishlistu.

misc

27.02.2023

Paradox Interactive uskoro najavljuje više novih igara

Autor: Kristina Vodopivec
 

Paradox Interactive će predstaviti nove igre na svojoj Announcement Show emisiji koja se održava 6. ožujka 2023. godine u 18:00 sati. Emisija će biti prikazana na Paradoxovim YouTube i Twitch kanalima, a predstavit će se potpuno nove igre Paradoxovih studija i partnera.

paradox_570x300U partnerstvu s Xboxom, emisija će prikazati igre studija Harebrained Schemes (Shadowrun trilogija), Paradox Tectonic i Colossal Order (Cities: Skylines).

Uz najave novih igara, Paradox Announcement Show će predstaviti i nove dodatke za postojeće igre iz Paradoxove palete igara, kao i vijesti o Paradox Arc izdavačkoj inicijativi. Detalji o programu emisije se nalaze na službenoj Paradox Interactive web stranici.

Paradox Interactive, tvrtka koja je odgovorna za popularne igre poput Stellaris, Europa Universalis, Hearts of Iron, Crusader Kings, i Victoria, objavljuje svoje igre širom svijeta od 2004. godine. Trenutno najveća tržišta su im u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Kini, Njemačkoj, Francuskoj i Skandinaviji, a igrači njihove igre prema njihovoj statistici mjesečno igraju preko pet milijuna.

misc

25.02.2023

Greyhill Incident dobio datum lansiranja za PC i konzole

Autor: Vedran Sabljak
 

Refugium Games i Perp Games su potvrdili kako će 09. lipnja ove godine lansirati svoju survival horor igru Greyhill Incident na PC, PlayStation 4 i najnoviju generaciju konzola.

greyhill incident_1U pitanju je survival horor igra čija je radnja smještena u malome naselju Greyhillu tijekom početka devedesetih gdje su vanzemaljci započeli sa svojom invazijom kako bi radili eksperimente nad ljudima.

Tijekom godina bilo je nekoliko odličnih igara, filmova i TV emisija o vanzemaljcima koje su zaokupile mašu fanova. Ali kada je u pitanju survival horor, žanr se uglavnom fokusira na zombije i demone. Greyhill Incident je u potpunosti jedinstven i vjerujemo da će fanovi voljeti pokušati preživjeti invaziju vanzemaljaca“, izjavio je Rob Edwards, izvršni direktor Perp Gamesa.

misc

Read MoreWe will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   News Charotar Daily | Online Khabar | Online News | Daily News | Online News Magazine
   Logo
   %d bloggers like this: