Warning: Undefined array key "src" in /home/u135054751/domains/newscharotar.com/public_html/wp-content/plugins/featured-image-from-url/includes/thumbnail.php on line 124
‘Big Brother’: Rob reageert op zijn vertrek


Warning: Undefined array key "src" in /home/u135054751/domains/newscharotar.com/public_html/wp-content/plugins/featured-image-from-url/includes/thumbnail.php on line 124
‘Big Brother’: Rob reageert op zijn vertrek thumbnaildoor Florian Callens
gepubliceerd op om
3 min lezen

Na een – vooral fysiek – zware periode zit de tijd van Rob in Big Brother erop. Omdat het steeds lastiger werd in het huis besloot hij zaterdagavond vrijwillig naar huis te gaan. Voor de camera’s reageerde direct op zijn vertrek.Na het vertrek van Judy, Chelsea, Ilse, Danny, Jacqueline en Chayron was het zaterdagavond eigenlijk tijd aan Charlotte. Zij was namelijk genomineerd samen met Ali en Lindsey en kreeg de minste stemmen van de kijkers. Maar ondertussen had Rob aangegeven het huis te willen verlaten en nadat zijn bedenktijd voorbij was, besloot hij dat ook effectief te doen. Daardoor blijft Charlotte nog minstens een week langer in Big Brother, maar zit het avontuur voor Rob er dus wel op.

Pijn

“Jammer, spijtig dat ik weg moet”, reageerde hij na zijn vertrek bij Geraldine en Tatyana. Daarna volgde even een emotioneel moment tussen Rob en zijn vrienden en familie. “Big Brother is echt ongelofelijk, once in a lifetime. Maar ik had niet verwacht dat ik van de zeven weken in het huis vier weken met pijn zou zitten. Op een bepaald moment is het niet meer uit te houden.”“Je wordt slap, je wordt moe, ik slik hele zware medicijnen. Het is nog nooit gebeurd dat iemand van mijn leeftijd zo lang in het huis zit en dat er een drie keer een dokter moet komen. Dus ik heb alle records gebroken”, blik hij terug. “Ik had het nooit verwacht, want van tevoren had ik nergens last van. Nu is het over. Ik heb dit besluit al een paar dagen terug genomen. Het is goed.”

Kijk en luister hier naar de reactie van Rob na zijn vertrek uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Read MoreWe will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   News Charotar Daily | Online Khabar | Online News | Daily News | Online News Magazine
   Logo
   %d bloggers like this: